24.1 C
București
miercuri, mai 22, 2024

Campionul mondial de KickBox Daniel Ghita – foc si para: Rusine!

Data:

Daniel Ghiță este singurul campion mondial român de kickbox și, deși poate arăta violent în ring, este de fapt un om educat și cu maniere alese. Se comportă decent în aparițiile televizate, fiind mereu politicos și nu recurge la violență în afara competițiilor. Daniel Ghiță este un luptător autentic, departe de a fi un star mediatic.

De asemenea, Daniel Ghiță a câștigat titlul în cadrul competiției Glory 4 Tokyo, unde l-a învins pe Jhonata Diniz din Brazilia după o rundă suplimentară. În sferturile de finală, a provocat o accidentare la cotul lui Mourad Bouzidi din Olanda, câștigând prin KO tehnic.

Fostul sportiv Daniel Ghiță a exprimat regretul pentru că a oferit ajutor unor sportivi români necontractați. Într-o postare pe Facebook, el a dezvăluit motivele nemulțumirii sale

„Am învățat o lecție: să nu mai ajut sportivii români, care nu au contract și nu-i bagă nimeni în seamă! Lasă-i jos, ca dacă-i ajuți se cred Mike Tyson sau M. Ali!

Am ajutat mulți sportivi români să ajungă în gale internaționale: Gratis și fără să le cer absolut nimic!

Azi, s-a certat un prieten cu unul dintre sportivi, iar eu am fost băgat la mijloc! Prietenul m-a rugat să nu-l ajut, ca nu este un om cu caracter! Am trecut peste și l-am ajutat! Probabil de aici conflictul dintre ei…

Mă “milogeam“ ( cum zice Radu Medeleanu ) la patronii de afară să-i ajut, fără să fac diferențe în ce competiție luptă. I-am ajutat pe toți, dar unii chiar nu meritau. Nu erau, și nu sunt de nivelul “Glory”!

Un alt sportiv avea 13 greșeli tehnice. Îi zici antrenorului, fost pușcăriaș, care îmi explica mie că tehnica citită din cărți (când era prin pușcărie) e mult mai bună… A pierdut sportivul, bine-nțeles! Păcat, că este un talent ! Zero șanse, o carieră distrusă!

Mulți nu au tehnică, tactică de luptă, nici măcar nu lucrați să evoluați!

Dacă le dai un sfat … “știu ei mai bine!” Doar “au fost toți” campioni mondiali.

La “Glory” vă trebuie condiție și tehnică de top, să ajungi mare campion. Regret, că în loc să-i fac contract lui Paraschiv Amasio, am ajutat pe alții, care nu meritau nici măcar să le pronunți numele!

R U S I N E ! Dacă nu știi să respecți un om, măcar taci din gură! Că doar ți-a făcut omul un bine, nu-i plăti cu rău. Ai contract și lupți acolo datorita mie, nu ca ești tu mare talentat.

Până acum toți au luat bătaie, degeaba sunteți “talente”, tehnica și strategie … eu zic tactica… asta este cheia!
Dacă am putea scoate “harfele“ și aroganța din capul sportivilor mediocri, am avea mai mulți campioni români! Mă știți ca eu sunt direct și dur!
“Facerea de bine e…” – a scris Daniel Ghiţă!

Daniel Ghiță, cel mai valoros kick-boxer din România !

Daniel Ghiță, recunoscut drept cel mai valoros kick-boxer din România și un veteran al duelurilor cu nume de top din sporturile de contact, ocupă acum un post de deputat. Cu toate acestea, mai postează din când în când imagini care îi evocă impresionanta carieră sportivă.

Originar din București și fost ofițer SPP, Ghiță a fost unul dintre protagoniștii de seamă ai circuitelor K1 și Glory. Era cunoscut pentru serii devastatoare de pumni și puterea formidabilă a loviturilor de picior, adesea zdrobind adversarii cu low-kick-uri și middle-kick-uri care îi puneau pe aceștia în dificultate serioasă.

Actualmente, Daniel Ghiță profil de politician, deputat PSD

În prezent, Daniel Ghiță este deputat în Camera Deputaților, făcând parte din Grupul Parlamentar al Partidului Social Democrat (PSD), unde liderul este Simonis Alfred Robert. Totodată, Ghiță ocupă funcția de secretar al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte și Problemele Minorităților Naționale, comisie care îl are ca membru pe Kulcsár-Terza József-György (UDMR) și este condusă de Ibram Iusein (Minorități).Daniel Ghita PSD

Deputatul este, de asemenea, membru al Comisiei pentru Mediu și Echilibru Ecologic, prezidată de Stângă George Cătălin (PNL), și al Subcomisiei pentru Monitorizarea Respectării Drepturilor Persoanelor în Stare Privativă de Libertate, condusă de Bejinariu Eugen (PSD).

Mai multe detalii pe: Skinit.ro

itexclusiv.ro
Articole Aseamantoare
Noutati

Ce presupune operația de lifting al gâtului?

Operația de lifting al gâtului, cunoscută și sub numele...

De ce este important să purifici pietrele semiprețioase?

Pietrele semiprețioase au fost apreciate din cele mai vechi...

Cum poți purta corect pantalonii evazați?

Pantalonii evazați, un simbol al modei anilor '70, au...

Cum să îți creezi ținute vintage care să impresioneze

Nu suntem cu toții specialiști în fashion, dar parcă...