Ziua Mondiala a Teatrului

Evenimentul va fi marcat marti in Bucuresti prin spectacole si concerte
 
<p>
Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, bucurestenii au ocazia de a se intalni cu artistii preferati si de a asista la reprezentatii extraordinare. Iata programul:

* Teatrul Metropolis si teatrul independent UNTEATRU lanseaza programul cultural 'Ziua independentilor la Teatrul Metropolis'. Cu aceasta ocazie, marti, se va juca de la ora 19,00 comedia 'Autobahn' dupa Neil LaBute, iar de la ora 20,30 spectacolul 'Frumoasa calatorie a ursilor panda' de Matei Visniec.

* Teatrul de Comedie ii invita pe bucuresteni marti, de la ora 19,30, la spectacolul 'Mostenitoarea' de Lucia Verona, o coproductie realizata de Teatrul de Comedie si Teatrul Masina de Vise. Piesa, un one woman show interpretat de Mihaela Teleoaca, este regizata de Dan Tudor. Scenografia este semnata de Gelu Stoican, iar costumele sunt realizate de atelierul 'Les filles d'ailleurs'.

* Teatrul Nottara asteapta spectatorii la comedia 'Ultima reuniune', o adaptare dupa piesa 'Aniversarea' de Bill Macllwraith, in regia Mirelei Stoian. Din distributia spectacolului fac parte Mirela Stoian, Iulian Ilinca, Tamara Roman, Vlad Udrescu, Cristina Pascalin Patrascu si Radu Solcanu.

* Teatrul Mic aduce pe scena comedia 'Ma mut la mama' de Andreas Petrescu si Gabriel Fatu, in regia lui Gelu Colceag.

Piesa este o poveste vesela, dar cu accente tragice, despre doi frati, unul parasit de sotie, iar celalalt inselat de iubita, care decid sa se reintoarca acasa. Din distributie fac parte Adriana Trandafir, Andreas Petrescu si Gabriel Fatu.

* Excelsior sarbatoreste Ziua Mondiala a Teatrului cu o serie de concerte sustinute de indragitul interpret de muzica folk Nicu Alifantis. Seria va fi deschisa luni, 26 martie, de la ora 20,00, si va continua pana pe 28 martie. Artistul este cunoscut si ca actor de teatru, el jucand pe scenele Teatrului Maria Filotti Braila, Teatrului Mic si Teatrului Excelsior din Bucuresti sau Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti.

Citeste stirea completa pe Hotnews.ro

</p>
Vote it up
295
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza