W. Harrelson, in aprilie la MGM

Postul TV i-a dedicat aceasta luna actorului american, care poate fi admirat intr-o serie de filme celebre
 
<p>
Woody Harrelson este favoritul lunii aprilie la MGM. Astfel, in fiecare marti seara ai ocazia sa-l vezi pe favoritul nostru din aceasta luna intr-unul dintre numeroasele sale filme, printre care „Palmetto“ si „Inima albastra“.
Actorul in varsta de 50 de ani, Woodrow Tracy Harrelson a fost crescut de mama lui dupa ce tatal sau, Charles Voyde Harrelson, care era asasin profesionist, a murit intr-o inchisoare de inalta securitate in timp ce ispasea o condamnare pe viata. Woody Harrelson spune ca era nedezlipit de fusta mamei in copilarie.
In multe din filmele sale, Woody Harrelson este distribuit in rol de neadaptat, nebun sau ratat simpatic, pentru ca acestea par a fi rolurile in care exceleaza. Si tot el este cel care a transformat aceste personaje dezavantajate in unele dintre cele mai memorabile interpretari vazute pe ecran in ultimele decenii. In aceste zile, el poate fi urmarit in cinematografe in filmul SF de actiune “Jocurile foamei”, in care interpreteaza rolul unui un om prabusit psihic, care incearca sa-si inece amintirile oribile in alcool – pana cand este pus in fata situatiei de a fi mentorul unei fete. Acum el se vede nevoit sa infrunte frica de trecutul sau. Acesta pare a fi rolul perfect pentru Woody Harrelson.
Iata programul filmelor din aprilie, cu Woody Harrelson:
03 aprilie, 22:45 – Palmetto
10 aprilie, 22:40 – Inima albastra
17 aprilie, 23:05 – Marele Alb
24 aprilie, 23:10 – Inscenarea
</p>
Vote it up
343
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza