Vino si tu cu o carte pentru un copil!

Intre 24 si 27 februarie, oricine pentru aduce, la Salonul de Carte Livresque, din Capitala, o carte pentru copiii orfani
<p>Intr-un spatiu frumos amenajat si o atmosfera boema, la Sala Palatului se va desfasura, timp de patru zile consecutiv, Salonul de Carte Livresque. Aici, vizitatorii se vor putea bucura de ultimele aparitii editoriale sau vor putea participa la lansari de carte si evenimente editoriale surpriza.

Printre elementele de noutate ale salonului, il veti putea descoperi pe Carturel, mascota care, pe toata durata evenimentului, ii va antrena pe copii in fel de fel jocuri si distractii atractive si le va arata ce minunata este lumea cartilor.

La eveniment vor fi prezenti peste 30 de expozanti, edituri cunoscute, fundatii culturale si asociatii de profil.
Pe langa noile aparitii editoriale pe care le vor gasi la Livresque, vizitatorii vor putea participa la diverse lansari de carte si momente artistice inedite si isi vor putea rasfoi cartile cumparate savurand o cafea sau ceai la Cafeneaua literara.
De asemenea, vizitatorii Salonului sunt incurajati sa vina cu carti de acasa, pentru a le dona in scop caritabil copiilor dintr-un centru de plasament.</p>

Vote it up
198
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza