VIDEO: Test cu noul Opel Meriva

Reporterul nostru special, Marc Klaver, a incercat noul Meriva, o masina cu sigla Opel, dar cu atitudine de Rolls-Royce  
 
<p>Daca Rolls-Royce poate, de ce sa nu putem si noi ? Cu siguranta la asta s-au gandit cei de la Opel. Ne referim la extraordinarele usi spate ale noului Meriva. Dar sa urcam la volan mai intai!

Urmareste AICI clipul video, in care Marc Klaver prezinta noul Opel Meriva.

Care ar fi plusurile?
Solida. Asa poate fi perceputa aceasta masina. In tot ce atingi, de la directia volanului, la cuplarea `n treptele de viteza si pana la pilotare. Iar usile posterioare “inversate” chiar fac urcatul si coboratul din aceasta masina mult mai usoare. Si, nu in ultimul rand, bancheta din spate este confortabila. O masina bine gandita. 

Dar minusurile?
Calitatea are si reversul medaliei: Meriva nu este un chilipir, inca ceva in comun cu Rolls-Royce. Nu mai avem altceva de spus impotriva acestui MPV. Totusi, trebuie sa tina cont de faptul ca masinile mai ieftine asiatice ii sufla in ceafa. 

Sa-i spunem atunci da sau nu?
Noi spunem ca da. Calitatea vine cu un cost, dar, pe termen lung, se va amortiza cu siguranta. Si acesta este un argument valid in vremuri in care sustenabilitatea este prioritara. Acest Opel ofera si mult spatiu, este practic si destul de rapid pentru motorul sau masiv pe motorina! 

Care sunt concurentii sai
Garantie timp de sapte ani! Unul dintre acesti concurenti asiatici este Kia Venga. Eticheta sa cu pret atractiv, perioada de garantie de sapte ani si detaliile sale fine il recomanda. Din experienta, stim ca Venga se conduce bine si are mult spatiu in interior.

Campion la pret. Cauti mult spatiu la pret mic, dar nu neaparat confort excesiv? Atunci Dacia Logan MCV este solutia. Acest vehicul produs fabricat `n Romania de fabrica detinuta de Renault este disponibil chiar si cu doua randuri de locuri in spate. Design-ul, confortul la condus si accesoriile sunt minime, dar la fel este si pretul. </p>

Vote it up
602
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza