VIDEO: Invitatie la dans

Vrei sa fii in forma? “Bebelusa” Oana de la Cronica Carcotasilor te invita sa imbini sportul cu dansul
 
<p>Vedeta Carcotasa de la Prima TV s-a hotarat sa se implice in industria de fitness. Ea a inaugurat de curand o sala de sport care pune mult accentul pe dans.
Oana Ionita ne indeamna sa nu ne inversunam in lupta cu kilogramele in plus si sa uitam de atitudinea competitiva si de termenul de "munca", inlocuindu-le cu distractia: “Limbajul corpului este limitat, importanta este energia cu care stim sa comunicam. Pentru asta avem nevoie de un tonus bun, coordonare si intelegerea miscarii”, a explicat ea in seara inaugurala.

Urmareste AICI  un clip cu Oana, intr-o demonstratie de dans

Pentru ca si Oana este proaspata mamica (are o fetita de zece luni, desi nu ai zice, cand o vezi), sala ei va fi deschisa si pentru cursuri cu cei mici. “Copiii nostrii insemna totul si, daca vrem sa-i ghidam bine in viata, trebuie sa realizam ca au nevoie nu numai de calculator, ci si de jocuri, activitati fizice ce le deschid porti spre autocunoastere, optimism si forta atat fizica, cat si mentala”, scrie ea pe blogul ei.

Cursurile pe care le va tine Oana la Dance Planet Gym sunt: Dans Mix, Streetdance, Funky, Voguing (o forma de house dance mai stilizata, facuta celebra de clipul Madonnei, “Vogue”), Latino Style si Cardio House (o noua tehnica de miscare, foarte complexa, dinamica si muzicala).

In afara de cursurile Oanei, poti beneficia si de clasicele Pilates, Aerobic, Tae-Bo si Body Tone.

Ca sa afli cum ajungi la sala din cartierul bucurestean Brancusi, acceseaza harta de la www.danceplanet.ro </p>

Vote it up
158
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza