VIDEO: Concert Gipsy Kings la Bucuresti

Formatia latino va sustine sambata, 9 aprilie, un concert la Sala Palatului din Capitala 
<p>Concertul de sambata face parte din „Gipsy Kings 2010-2011 World Tour", turneu ce a inceput in 2010 in Statele Unite, la Los Angeles, urmand sa se incheie in mai anul acesta, la Budapesta. Organizatorii anunta ca inca mai sunt bilete de vanzare pentru cei ce doresc sa fredoneze live impreuna hituri celebre precum Bamboleo, Djobi Djoba sau Volare.

Urmareste AICI

La cererea expresa a membrilor Gipsy Kings, organizatorii au oferit gratuit 50 bilete si comunitatii romilor din Romania! „De mai bine de 30 de ani, in fiecare an, pe 8 aprilie, sarbatorim si noi alaturi de milioane de oameni Ziua Internationala a Romilor. Anul acesta o sarbatorim in Romania, alaturi de fani si de comunitatea de romi. Intrucat cu fiecare ocazie aparuta ne dorim sa oferim o seara speciala celor mai putin norocosi decat noi, am rugat organizatorii sa ofere cateva bilete comunitatii romilor din Romania", au declarat membrii Gipsy Kings.

Au mai ramas bilete la urmatoarele preturi: 150 lei, 200 lei, 250 lei si de 300 lei, ultima la categoria VIP. Tichetele se gasesc la magazinele Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul, Flanco, casieria Salii Palatului, Libraria Eminescu, Victoria, Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe Biletoo.ro</p>

Vote it up
199
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza