Un nou site pentru cei mici

Canalul de desene animate clasice al Turner Broadcasting System – Boomerang – a lansat si un site pentru copii
 
<p>Site-ul www.boomerang-tv.ro este disponibil in limba romana si ofera un mediu sigur si amuzant pentru toti copiii. Portalul are un design prietenos si atragator, a fost creat cu elemente de web 2.0. Continutul va fi atat pe gustul copiilor, cat si pe cel al parintilor: videoclipuri din desenele Boomerang, jocuri amuzante, precum si activitati interactive si pline de creativitate. Copiii vor avea la dispozitie puzzle-uri, vor putea descarca foi pentru decupaje sau pentru colorat, iar toate acestea vor fi insotite de concursuri lunare cu premii.
Boomerang este canalul unora dintre cele mai vestite si mai indragite personaje din lumea desenului animat. Este un canal amuzant pentru toata familia, cu o gama de animatii faimoase precum Scooby-Doo, Tom si Jerry, Looney Tunes si Familia Flintstones. Hai sa pretindem ca ne uitam la el din pricina copiilor!
Boomerang este disponibil in Africa de Sud, Belgia, Bulgaria, Bahrein, Croatia, Cehia, Cipru, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda, Orientul Mijlociu, Polonia, Romania, Slovacia, Spania si Rusia.

Site-urile Boomerang sunt disponibile si in alte tari, precum: Norvegia, Suedia, Danemarca, Olanda, Ungaria, Polonia, Spania, Italia, Franta, Germania, Marea Britanie, dar si in Africa sau Orientul Mijlociu.</p>

Vote it up
214
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza