Un nou serial de desene animate

Cartoon Network difuzeaza un nou serial de desene animate, pentru copii: "Angelo e cel mai tare!"
 
<p>”Angelo e diferit in multe feluri, dar ceea ce-l face cu adevarat unic e faptul ca nu-si pierde niciodata speranta. El e convins ca intotdeauna exista si o alta cale pentru a obtine ce-si doreste si – de obicei – urmeaza aceasta cale”, spun producatorii seriei.
Angelo e un baiat de 11 ani, cu un talent deosebit  de a se trezi in situatii care mai de care mai amuzante. In viata de zi cu zi face tot posibilul sa obtina ceea ce vrea, iar pentru asta isi foloseste arsenalul de planuri inteligente, farmecul personal, dar primeste in acelasi timp si ajutorul celor mai buni prieteni ai sai - Sherwood si Lola. El are multa incredere in sine, iar daca nu gaseste imediat solutia perfecta la o problema, pur si simplu improvizeaza. De obicei gaseste o modalitate de a rezolva situatia, adesea cu cateva efecte nedorite pe care nu le-a luat in calcul. Dar atitudinea lui este pozitiva: in final, a meritat efortul. Nimic nu-i sta in cale lui Angelo cand isi doreste cu adevarat ceva, pentru ca "Angelo e cel mai tare!"
Prietenii lui Angelo: Lola este vecina lui, o pustoaica de 12 ani, mereu bine dispusa, iar cei doi sunt prieteni la catarama. Lola participa intotdeauna la planurile lui Angelo si este singura din grup care are un telefon mobil, indispensabil de multe ori. Ea poate imita voci si poate interpreta o multime de, de la vanzatoare la prezentatoare de stiri, inspector de sanatate sau operator automat. Sherwood este cel mai inteligent coleg de clasa si cel mai bun prieten al lui Angelo. Deseori, Sherwood priveste planurile lui Angelo cu scepticism si el e cel care identifica posibilele greseli logice sau eventualele probleme. Sherwood are si numeroase talente cu care contribuie la planurile lui Angelo: este atletic, foarte inventiv si se pricepe la tehnologie.
Poti urmari aventurile haioase ale celor trei prieteni la Cartoon Network, de luni pana vineri, la 18.40!</p>
Vote it up
117
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza