Un nou film pentru copii: testoasa Sammy

O noua animatie 3D pentru cei mici a ajuns in cinematografele din Romania: "Aventurile lui Sammy"
 
<p>Produs si regizat de Ben Stassen (Fly Me to the Moon 3D), filmul Aventurile lui Sammy 3D aduce in prim plan o sumedenie de personaje amuzante, culori incredibile si decoruri uluitoare, fiind o experienta de vis atat pentru copii cat si pentru adultii de toate varstele.
Eroul principal al animatiei, Sammy, o simpatica broscuta testoasa, este cel mai curajos dintre semenii sai. Asa cum se intampla cu toate broscutele proaspat iesite din ou, Sammy trebuie sa isi inceapa calatoria initiatica prin oceanele nemarginite ale Terrei. Drumul pana la apa este impanzit de pericole, dar odata ajuns in valuri, o serie de intamplari amuzante il poarta intr-o adevarata aventura in jurul lumii.
Curios din fire, el pleaca in cautarea pasajului secret, un loc de legenda. Pe drum, o reintalneste pe frumoasa broscuta Shelly, cea pe care o salvase in prima zi de viata.
Shelly il urmeaza in temerara incercare, dar in calea lor apar o multime de piedici. Calatoria lui Sammy dureaza 50 de ani, timp in care cutreiera oceanele, invata si observa cu multa tristete cat de mult s-a degradat planeta. Dar isi face prieteni pe viata si ajunge sa cunoasca atat rautatea, cat si bunatatea oamenilor.
Din 29 octombrie, Aventurile lui Sammy 3D poate fi vizionat in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Iasi, Pitesti, Cluj, Bacau, Arad). </p>
Vote it up
189
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza