Ultima promotie la concertul Joe Cocker

In zilele de 4 si 5 iulie toti cei care cumpara un bilet pentru concert, platesc mai putin cu 25%!
 

<p>

Reducerea este valabila pentru toate categoriile de bilete. Aceasta promotie este valabila doar joi si vineri si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la libraria Mihai Eminescu, la magazinul BiletFan de la Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro sau www.BLT.ro! In cazul in care comanda se face online, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!

Preturile biletelor pentru concertul JOE COCKER sunt urmatoarele:

750 lei - categoria VIP (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 565 lei
400 lei - categoria I (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 300 lei
300 lei - categoria II (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 225 lei
200 lei - categoria III (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 150 lei
135 lei - categoria IV - SOLD OUT

Fanii lui Joe Cocker il pot vedea pe artist live in aceasta vara, pe 4 august la Sala Palatului din Bucuresti (locatia anuntata initial: Romexpo)! Vizita cantaretului face parte din turneul de promovare al noului sau album - „Fire It Up”.

Dupa mai mult de patru decenii de muzica, Joe Cocker este unul dintre cei mai de succes si mai populari artisti. Este o adevarata legenda a muzicii, ce a reusit sa transforme simple melodii in hituri, ca exemplu stand piesa „You Can Leave Your Hat On”, care este in prezent cea mai cunoscuta melodie de striptease!

</p>

Vote it up
191
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza