Trucuri cu punga

Reciclarea costa mai mult decat producerea lor. Asa ca iata sapte moduri ingenioase de a folosi pungile din plastic
 

<p>

– Tine iPad-ul uscat. Pune iPad-ul intr-o punga mare, pentru a-l proteja de picaturi sau stropi cand esti in bucatarie sau la plaja. Vei vedea ca poti sa tastezi si prin plastic.

– Inlatura ceara. Scoate petele de ceara de la lumanare de pe fata de masa, covor ori canapea: freaca usor pata cu o punga de plastic umpluta cu cuburi de gheata, pana cand ceara se intareste. Apoi apasa usor pata si aspira bucatile care se desprind.

– Rasfata-ti tendoanele. Toarna orez intr-o punga de plastic rezistenta la microunde, incalzeste-o timp de doua minute, apoi sigileaz-o si aplic-o pe muschii anchilozati.

– Curata tartrul si mizeria de la dus. Umple o punga cu otet alb si introdu para dusului in punga. Sigileaza apoi cu un elastic. Las-o peste noapte, iar otetul va face toata treaba.

– Pentru framantat aluatul. Pune aluatul in punga atunci cand framanti painea sau cozonacul. Astfel, aluatul nu o sa ti se mai lipeasca de degete.
n Separa cablurile. Pune cablurile in pungi de plastic separate si nu vei mai face confuzii intre ele.

– Pastreaza supa. Pune in pungi de plastic resturile de la supa ori alte lichide si lasa-le in congelator. Asaza-le ca pe cartile din biblioteca, pentru mai mult spatiu.

</p>

Vote it up
440
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza