Trei zile de concerte

In perioada 5-7 iulie, B’Estfest Summer Camp 2013 va aduce in fata publicului artisti din tara si din strainatate
 

<p>

A ramas mai putin de o luna pana la startul celei de-a saptea editii a festivalului B’Estfest, iar fanii isi mai pot achizitiona bilete la preturi promotionale pana la sfarsitul lui iunie. Evenimentul va aduce in fata publicului artisti precum Texas, Nas, Biohazard, Vita de Vie, Vama, Subcarpati si Electric Fence.

Desfasurat in perioada 5-7 iulie, pe islazul comunei Tunari, B’Estfest Summer Camp 2013 va aduce in fata publicului peste 40 de concerte ale unor artisti din tara si din strainatate, dar si diverse activitati conexe. Cei care nu vor sa rateze sansa de a se bucura de trei zile si trei nopti de festival mai pot achizitiona, pana pe 30 iunie, abonamente la preúl de 150 de lei si bilete pentru o zi la pretul de 70 de lei, din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si de pe www.myticket.ro.

In perioada 1-7 iulie, pretul abonamentelor va fi de 199 de lei, in timp ce biletele de o zi vor fi disponibile la pretul de 99 de lei. Editia din acest an a celui mai mare festival din Romania este recomandata la nivel international drept una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta pentru iubitorii evenimentelor de gen. Pe langa concertele propriu-zise, spectatorii se vor putea bucura de activitati adiacente: jocuri, expozitii, ateliere, sporturi etc.

</p>

Vote it up
497
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza