Transformă-ți baia într-o oază de liniște

Sfaturi simple de design interior pentru o cameră dedicată relaxării 
 

Decorarea camerei de baie ridică întotdeauna probleme, în principal din cauza spațiului insuficient. Puțini dintre noi se pot lăuda cu o baie de mari dimensiuni, amenajată după preferințe. Însă Candice Olson, expert în design interior, îți dezvaluie ponturi care te pot ajuta să ai camera de baie visată, un adevărat loc în care să te relaxezi, așa cum meriți. 1. Pentru a conferi strălucire baii tale, instaleaza un candelabru de cristal deasupra căzii de baie. Nu este ceva la care majoritatea s-ar gândi să facă, dar, cu siguranță, poate fi cel mai nou lucru în materie de eleganță.


2. După o zi agitată la birou, ai nevoie de un loc unde să te relaxezi și să te dezmorțești.

Crearea unei oaze de tip spa în camera ta de baie nu este atât de dificilă pe cât crezi. Pentru a oferi prospețime spațiului, văruiește pereții într-o culoare deschisă și adaugă o serie de accesorii.

Pentru o baie relaxantă, pune în apa fierbinte din cadă sare calmantă și câteva lumânări parfumate. Sună-ți partenerul la sfârșitul programului de lucru și pregătiți-vă pentru o seară minunată, în doi!

3. Unul dintre cele mai simple moduri prin care poți îmbunătăți imaginea băii este schimbarea robinetelor. Există nenumărate tipuri pe piață: fie o baterie, fie două robinete, montate pe perete sau pe chiuvetă, din oțel sau alte metale.

4. Atunci când alegi un nou robinet, mai întâi de toate verifică numărul găurilor pe care le are chiuveta ta, pentru a afla ce fel de configurație trebuie să aibă robinetul de care ai nevoie.

Atenție! Robinetele nu trebuie doar să arate bine, ci și să funcționeze pe o perioadă îndelungată de timp. Odată ce ai ales și ai instalat robinetele dorite, poți alege și accesoriile de baie care completează stilul întregului spațiu.

5. Un mod extraordinar de a crea impresia de spațiu mai mare într-o baie de dimensiuni reduse îl reprezintă montarea unei chiuvete-piedestal. Poți opta pentru materiale cu aspect lustruit.

6. Iată un truc grozav! Fă rost de o scândură veche și vopsește-o. Apoi, taie scândura astfel încât să se potrivească pe unul dintre colțurile căzii de baie. Folosește obiectul obținut drept măsuță sau punct de susținere pentru cartea, radio-ul, lumânările parfumate sau paharul cu vin - "accesorii" de nelipsit din oaza ta de liniște!

Sursa: eva.ro

Vote it up
193
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza