Train Delivery in Bucuresti

Trei zile de spectacole in Gara de Nord
 

<p>

Reafirmarea spatiului Garii de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic si cultural constituie obiectivul evenimentului 'Train Delivery' organizat de CFR SA, Gara de Nord si Street Delivery. Intre 28 si 30 iunie vor avea loc pe cel mai larg peron al garii spectacole de muzica, teatru, arhitectura si arte urbane.

Potrivit comunicatului de presa, peronul 14, al celui mai popular nod feroviar al tarii, se va transforma intr-o scena de muzica, spectacol, arhitectura si arte urbane, aici urmand a fi adus un tren de la Remiza Speciala Mogosoaia, care va gazdui expozitii foto, instalatii si performance in compartimente. Nu vor lipsi demonstratiile de graffiti pe vagoane, party pe peron, filme de calatorie, teatru feroviar si muzica Garii de Nord prin oamenii care au cantat-o de-a lungul vremii - de la Corina Chiriac si Gabriel Dorobantu la Rimaru si Norzeatic.

De asemenea, Muzeul Cailor Ferate, aflat in vecinatatea peronului 14, isi va deschide portile catre 'Train Delivery' intre orele 10,00 si 20,00. Salile de asteptare, Salonul Regal, panoul de informatii vor fi si ele parte activa a povestii.

'Gara de Nord este principalul nostru brand si trebuie sa ii refacem imaginea ramasa in urma vremurilor. Dorinta noastra s-a intalnit fericit cu initiativa Fundatiei Carturesti si astfel s-a nascut 'Train Delivery'. Vrem sa oferim garii un suflu de prospetime si vrem s-o readucem acolo unde ii e locul: un spatiu de traditie al Bucurestiului, alaturi de Arcul de Triumf, Ateneul Roman, Parcul Cismigiu, Calea Victoriei sau bulevardul Kiseleff. Train Delivery este doar inceputul acestei reimprospatari', declara, despre aceasta initiativa, noul presedinte al Consiliului de Administratie CFR, Sorin Mindrutescu, citat in comunicatul de presa.

Proiectul 'Train Delivery' este finantat de Administratia Fondului Cultural

</p>

Vote it up
176
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza