Ştiri suculente

 

U
n pahar cu suc 100% natural este un mod plăcut de a consuma fructe proaspete, ca să nu mai vorbim de polifenolii conţinuţi de acestea, care sunt antioxidanţi benefici pentru sănătate.

Cele mai bune surse
– Un studiu arată că unele dintre noile sucuri delicioase de rodii, afine, cireşe negre, struguri, conţin cu până la 20% mai mulţi antioxidanţi decât cele de portocale, mere sau caise, pe care deja ne-am obişnuit să le bem.

Unde le găsim
– Aceste sucuri exotice sunt adesea puse pe rafturile cu produse bio sau eco. Alege-le pe acelea pe care scrie „100% pulpă de fructe“, „bio“ sau „natural“, pentru că nu conţin zahăr sau sirop.

Cum să le consumăm
– Cu toate că aceste sucuri sunt mai scumpe, ele au o aromă intensă, deci o cantitate mai mică ne va fi de ajuns. Este foarte simplu să reduci intensitatea aromei, prin simpla diluare a sucului.

Când e bine să le bem
– Deşi sunt foarte sănătoase, sucurile naturale de fructe ar trebui consumate în special în anumite momente ale zilei: la micul dejun, cu jumătate de oră înainte de masa de prânz sau în locul unei cine copioase.

Vote it up
3
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza