Tine-i pe copii ocupati cu mici distractii!

 
 
Daca obisnuiesti sa-ti primesti intreaga familie in vizita in perioada sarbatorilor, atunci stii ce nebunie iese cand se intalnesc toti copiii. Probe de alergat-viteza prin toata casa, camere intregi rasturnate cu susul in jos si o galagie care iti va exprima orice numai bucuria sarbatorilor nu.

Dar daca faci cateva actiuni simple inainte de sosirea invitatilor, vei reusi sa ii tii pe cei mici ocupati intr-un mod care sa le placa la nebunie si sa iti fie si tie de ajutor.

Coace o tava de prajiturele taiate in forme simpatice (stelute, braduti etc) si apoi pregateste o masa pentru decorat cu bombonele de ciocolata si bomboane multicolore, nuca de cocos, cacao, colorant alimentar si orice iti mai trece prin cap. Lasa-i apoi pe cei mici sa se ocupe ei de decorare si finisare. Astfel vor avea o activitate, iar tu vei avea o tava de prajiturele dragute, numai bune de adus la masa!

Umple o cutie cu ornamente pentru Craciun (globuri, conuri de brad, ramuri de brad) simple, nedecorate si cu materiale precum lipici, paiete, sclipici, fundite, ata colorata si altele asemenea. Copiilor le va placea la nebunie sa-si creeze propriile decoratiuni de Craciun!