Ti-e frica se iesi noaptea?

Error message

  • The file could not be created.
  • The file could not be created.
Cei mai multi dintre romani cred ca e periculos sa te aventurezi pe strada, dupa lasarea intunericului, se arata intr-un nou sondaj
 

<p>

Cercetarea, realizata de Institutul Roman de Studii Sociale, arata ca 88% dintre romani considera ca este periculos sa te aventurezi noaptea pe strazi in Romania. Doar 11% nu sunt de acord cu aceasta afirmatie.

Situatia este mai elocventa din punctul de vedere al femeilor: 93% dintre acestea nu se simt in siguranta noaptea pe strazi, in timp ce doar 6% cred contrariul, potrivit aceluiasi sondaj realizat la comanda postului TVH 2.0.

Reader’s Digest a publicat, luna aceasta, topul 10 al tarilor europene in care femeile se simt in siguranta pe strada, chiar si noaptea. Sondajul, realizat de Gallup la nivel european, in care femeile au fost chestionate asupra gradului de siguranta pe care-l resimt noaptea pe strazi, a relevat ca Slovenia pare a fi cea mai sigura tara de pe continent, cu 76%, urmata de Austria (75%), Danemarca (70%), Olanda (69%), Germania (67%), Finlanda  66 (%), Suedia (65%), Marea Britanie (62%), Spania (61%) si Irlanda (58%).

Romania nu apare in acest top al “tarilor sigure pe intuneric”.

</p>

Vote it up
338
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza