Test pentru infectii urinare

De acum poti sa-ti faci singur aceasta analiza
 

<p>

Studiile clinice au demonstrat ca 50% dintre femei sufera cel putin o data in viata de o forma de infectie urinara, agentul patogen cel mai frecvent implicat fiind bacteria Escherichia coli, responsabila de producerea a 85% dintre infectii.

Problema infectiei urinare este mai des  int]lnita la femei, din cauza particularitatilor anatomice. Infectiile urinare sunt favorizate de refluxul ureteral, expunerea excesiva la frig, litiaza renala, infectiile genitale, diabet.

Dintre simptomele generale ale infectiilor fac parte: urinarile frecvente si dureroase, disconfortul si usturimile locale, durere in abdomenul inferior sau in regiunea lombara.  

De acum, pe piata este disponibil un test care poate depista infectiile urinare, Uractiv test, care identifica in urina prezenta eritrocitelor, nitritilor si leucocitelor. Acest test este similar cu cele ce se efectueaza in laborator si furnizeaza rapid informatii despre existenta bolii. El este disponibil in conditiile in care cumperi un alt produs din aceea§i gama, produse care mentin functionarea normala a rinichilor si contribuie, prin favorizarea diurezei, la eliminarea din organism a substantelor nocive, a produsilor toxici, substantelor straine sau in exces rezultate din procesele metabolice. Pretul unui produs este in jur de 25 de lei.  

Stiai ca infectiile urinare frecvente sau netratate pot duce, in timp, la infertilitate si la afectari renale grave, de multe ori ireversibile?

Tratamentul clasic in cazul infectiilor urinare se bazeaza pe antibiotice, insa acestea pot dauna organismului prin slabirea sistemului imunitar, mai ales daca sunt luate pe o perioada indelungata de timp sau in cure succesive.

</p>

Vote it up
329
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza