Terapie cu alimente colorate

Error message

  • The file could not be created.
  • The file could not be created.
Mănâncă legume verzi și portocale pentru o sănătate de fier în timpul iernii
 

Pentru a avea o stare buna de sănătate în timpul lunilor de iarnă, consumă alimente verzi și portocalii. Puterea lor are un impact major asupra stării de spirit.

Terapia prin culoare a fost cunoscută în Egiptul antic, China și India. Aceasta are un impact pozitiv asupra sistemului nervos și are un efect calmant. De asemenea, ajută la combaterea insomniei și oboselii și este utilizată în tratamentul bolilor sistemului nervos. Alimentele verzi scad tensiunea arterială și crește rezistența.

Pregatește salate numai cu produse ecologice. Poți, de exemplu, să faci o salată verde cu 1 ardei verde, 1 varză de Bruxelles, 200 de grame de mazăre verde, o jumătate de buchet de pătrunjel, ceapă. Se taie ardeiul în cuburi și varza de Bruxelles în sferturi. Se toacă mărunt ceapa și pătrunjelul. Se amestecă, se adaugă mazărea, sucul de la o lămâie, puțin ulei de măsline și se amestecă.

De asemenea, poți face o salată de fructe verzi. Se taie și se amestecă 3 kiwi, 1 pară verde, 1 măr verde, 1 avocado. Se presară cu nuci sau alune tocate și se adaugă miere lichidă.

Portocalele ridică starea de spirit, stimulează dorința de a lucra și te încarcă cu energie. Mănâncă dovleac, portocale, mandarine, mere și astfel vei ține depresia la distanță pe timpul iernii. Poți face salate de fructe regulat, prin combinarea a diferite de fructe de culoare portocalie.

Sursa: bewoman.ro

Vote it up
192
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza