Telenovele pe banda rulanta

Fanii povestilor de dragoste nemuritoare vor avea, din aprilie, un nou post de televiziune – Acasa Gold
 
<p>
Noul post televiziune va fi lansat de ProTV. Canalul este destinat iubitoarelor de telenovele si isi propune sa ofere “dependentelor” de povesti de dragoste nemuritoare o lume aparte, in care sa isi regaseasca visele si aspiratiile. Postul se adreseaza femeilor cu varsta cuprinsa intre 15 si 49 de ani, dar in special celor de peste 35 de ani, care doresc sa retraiasca, din caldura caminului, momente frumoase din viata lor prin ochii personajelor din telenovele.
“Conform studiilor oferite de companiile de cercetare, exista o ‘asteptare’ foarte mare din partea publicului in ceea ce priveste canalele nisate. Este binecunoscut faptul ca femeile consuma TV mai mult decat barbatii iar, conform GFK Romania, in 2011, peste 90% dintre femeile din mediul urban, cu varsta cuprinsa intre 15 si 49 de ani au fost telespectatoare de telenovele. Desi reprezinta 54% din populatia urbana a tarii, femeile au momentan doar un singur canal tv ce le ofera acest tip de program intr-o pondere mare – si anume Acasa Tv”, a declarat Vanessa Cernea, Director Executiv Acasa Tv si Acasa Gold.

Un loc aparte in grila de programe Acasa Gold il va avea Colectia Gold, care va prezenta telenovele nemuritoare – productii clasice pe care telespectatoarele le cunosc, le indragesc si doresc sa le revada si, mai mult, in care se regasesc: “Si in industria telenovelelor putem vorbi despre “clasic”. Rosalinda, Inima salbatica, Inger salbatic, Clona sunt titluri pe care iubitoarele de telenovele le revad cu aceeasi placere cu care un cinefil revede “Casablanca” sau “Pe aripile vantului”.  Acasa Gold va difuza insa si productii mai noi, daca acestea cadreaza, din punct de vedere al continutului, cu valorile pe care le statuteaza si le promoveaza canalul: confort, familiaritate, relaxare, visare, retrairea momentelor frumoase din viata”, adauga Vanessa Cernea.

</p>
Vote it up
189
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza