Teatru pentru copii in parc

Spectacolele Tandarica se joaca, pana pe 8 iulie, in parcul “Lumea copiilor” din Bucuresti
 
<p>
Teatrul de Animatie Tandarica impreuna cu Consiliul General al Primariei Municipiului Bucuresti si Directia Cultura au initiat proiectul “Teatrul Itinerant Tandarica”.

Din dorinta de a patrunde in zone lipsite de acces la cultura, de a le oferi si celor mai defavorizati posibilitatea de a intelege si asimila valorile general umane si de a avea acces la marea dramaturgie clasica si universala, Tandarica si-a propus implementarea achizitionarea unui teatru-cort si dezvoltarea notiunii de teatru itinerant cu o stagiune aproape permanenta, aproximativ cinci luni pe an, din luna mai, pana in luna septembrie.
 
Proiectul cultural „Teatrul itinerant Tandarica" va poposi in parcuri, langa scoli, din primavara pana in toamna, urmarind ca, in acest fel, sa fie atrase noi categorii de spectatori, care nu au fost niciodata la teatru.

Astfel, intr-o prima etapa, respectiv intre 5 si 8 iulie, teatrul isi sustine reprezentatiile in parcul “Lumea Copiilor” din Bucuresti, aflat chiar langa Sala Polivalenta.

Detalii despre programul complet gasesti pe site-ul teatrului.
</p>

Vote it up
222
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza