Te iubesc oricum

Nu, nu e o declaratie, ci asa se numeste noul film al laureatei Oscar, Susan Bier, cu Pierce Brosnan, care tocmai a intrat in cinematografe
 

<p>

Philip (Brosnan), un englez care traieste in Danemarca, este un vaduv singuratic si tata al unei fete care tocmai urmeaza sa se marite. Ida e o coafeza din Danemarca care se recupereaza dupa un tratament de chimioterapie si care tocmai a fost parasita de sot pentru o femeie mai tanara, Tilda.

Destinele acestor doua suflete ranite sunt pe cale sa se interesecteze atunci cand cei doi se imbarca intr-o calatorie spre Italia, acolo unde urmeaza sa aiba loc nunta lui Patrick, fiul lui Philip, cu Astrid, fiica Idei.

Filmul este un cocktail de iubire, pierdere, absurditate a vietii, umor si personaje delicate, preparat cu caldura umana si afectiune de Susanne Bier, o comedie romantica despre durerea si placerea de a lasa trecutul in urma pentru a merge mai departe cu viata ta.

Plasata in peisajul de vis din Sorrento, Italia, productia ii are in distributie pe Pierce Brosnan, in rolul lui Philip, tatal mirelui, si pe Trine Dyrholm in rolul Idei, mama miresei. Pe masura ce nunta copiilor lor se apropie, Ida incepe sa descopere adevarata semnificatie a familiei, iubirii si fericirii.

</p>

Vote it up
259
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza