Targul Martisorului la Palatul Copiilor

La Palatul Copiilor din Bucuresti se deschide, pe 24 februarie, cea de-a treia editie a Targului Martisorului
<p>Parintii care vor veni aici cu copiii vor gasi martisoare si idei de cadouri in diferite ipostaze, pe cani, pahare, rame foto, magneti, felicitari. De asemenea, se pot gasi si bijuterii din aur, argint, Murano, perle de cultura, pietre Swarovski, pietre pretioase, cosmetice, produse hand-made, obiecte realizate de artisti plastici si populari.
Atmosfera va fi completata de martisoarele gastronomice reprezentate de produse traditionale, produse de confiserie, ciocolaterie si multe alte delicatese.
In acelasi timp, Asociatia Ascendent va amenaja in cadrul Targului un atelier creativ de martisoare si handcrafts pentru copiil. Cei mici vor avea astfel posibilitatea sa-si fabrice propriul martisor din lut si vor putea sa-l decoreze dupa placul lor cu vopsele si pietricele colorate. Snuruletul alb-rosu traditional care imbodobeste fiecare martisor va fi impletit chiar de copii cu ajutorul voluntarilor Asociatiei. In plus, copiii vor fi incurajati sa confectioneze diferite decoratiuni (rame foto, bratari, agrafe de par) pe care le vor putea oferi in dar de 1 Martie.
Targul Martisorului e deschis intre 24 februarie si 1 martie, zilnic intre orele 10.00 – 21.00, iar intrarea este libera.</p>
Vote it up
144
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza