Targ pentru mame si copii

La Sala Polivalenta din Bucuresti are loc, in aceasta luna, cea de-a 31-a editie “Baby Expo”
 
<p>
Timp de patru zile, intre 22 si 25 martie, cele peste 140 de companii prezente la targ ii asteapta pe parinti cu o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici: articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu lipsesc nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, centre medicale, gradinite.

Copiii vor gasi la Baby Expo si spatii de joaca si se vor intalni cu tot felul de personaje haioase, zane fermecate, spiridusi si clovni veseli, care vor modela si imparti baloane si ii vor picta pe cei mici pe fata.

De asemenea, viitoarele mamici sunt asteptate la Clubul Gravidei, unde vor primi sfaturi si cadouri si vor participa la Marea Tombola a gravidelor, iar parintii cu bebelusi sunt invitati sa descopere programul BABY Gym, care are scopul de a dezvolta capacitatile motrice, emotionale si senzoriale ale copiilor intre 5 si 36 de luni prin joc si miscare.

La Baby Expo vor fi prezenti si reprezentantii Crucii Rosii, de la care parintii si viitorii parinti vor avea ocazia sa afle cum poate fi acordat primul ajutor.

</p>
Vote it up
153
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza