Targ de Sfantul Ilie

Dulceturi, siropuri si cofeturi, miere si produse apicole, cozonaci si placinte, toate va asteapta, de vineri, la Muzeul Taranului Roman
 
De vineri, 20 iulie, pana duminica, 22 iulie, de dimineata pana dupa-amiaza tarziu, muzeul va gazdui targul prilejuit de Sfantul Ilie.
Peste 100 de mesteri populari si producatori traditionali, dar si tineri artizani Hand Made si anticari isi vor prezenta creatiile. Vizitatorii vor putea regasi reprezentata fiecare provincie geografica cu traditiile mestesugaresti dar si culinare, cu port traditional si mai ales oameni: tesatoare, fierari, olari , cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, blanari, gospodine si gospodari cu diverse bunatati: dulceturi, siropuri si cofeturi, miere si produse apicole, cozonaci si placinte, ierburi aromatice, branzeturi si produse din carne pregatite dupa retete cu traditie, suc de mere dar si palinci si vinuri, turta dulce, covrigi si alte dulcegarii.
Si, demn de retinut, la final: intrarea este libera.
 
Vote it up
350
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza