Targ de bijuterie de autor

Galeria ArtXpert si scoala de Bijuterie Contemporana organizeaza prima editie a expozitiei Jewelry Design Fair
 
<p>
Artisti, cumparatori sau simpli vizitatori vor avea posibilitatea, din 30 martie, sa interactioneze cu designerii si sa aiba contact cu bijuteriile expuse, dincolo de fotografii sau vitrine. Mai mult decat atat, in afara spatiului dedicat expozantilor, vor exista mici ateliere de lucru in care vizitatorii pot observa diferite tehnici din procesul de creare a bijuteriilor.

Organizata la Bucuresti, la galeria ArtXpert, expozitia Jewelry Design Fair (JDF) isi propune sa elimine stereotipurile si preconceptiile despre bijuteria de autor. Expozitia nu este prohibitiva si nu este predesinata anumitor categorii de oameni. Ea se adreseaza tuturor celor care apreciaza, dincolo de pretul materialelor, valoarea intrinseca a obiectului in sine. Fiecare piesa in parte imbina forme si nuante care exced bijuteria traditionala si, mai mult decat atat, poarta cu ea ceva unic – amprenta artistica a designerului care le-a creat.  

JDF va invita sa cunoasteti tainele bijuteriei de autor, sa vedeti cum se produc astfel de obiecte, ce anume le diferentiaza de bijuteriile de larg consum si de ce o astfel de investitie in bijuterii de calitate este mai rentabila decat achizitia celor produse in serie si calculate strict in functie de metalele si pietrele din ele.

Mai multe detalii despre acces si program gasesti pe www.jewelryfair.ro

</p>
Vote it up
218
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza