Tabara foto pentru copii

Atelierul de Croit Imagini si Curtea lui Aleodor ii invita pe cei mici la tabara de fotografie pentru copii de la Viscri 
<p>Tabara va avea loc intre 20 si 26 iunie, imediat ce se va termina scoala, in satul sasesc traditional Viscri, aflat depart de aglomeratia si agitatia orasului.
Retras de la drumul mare ce leaga Brasovul de Sighisoara, satul Viscri adaposteste una din cele mai spectaculoase biserici fortificate sasesti, una din cele 6 inscrise in patrimoniul mondial UNESCO.

Aceasta aventura fotografica este dedicata tuturor micilor fotografi dornici sa descopere un colt de Transilvania in care locurile si traditiile au ramas neschimbate de secole. Copiii vor asista la activitati care mai de care mai interesante si spectaculoase, cum sunt coacerea painii pe vatra, arderea mocnita a lemnului pentru a face carbuni, mulsul oilor, indeletniciri gospodaresti si vom „gusta” din cultura si preparatele din partea locului. De asemenea, vor avea posibilitatea sa cutreiere prin paduri si prin pajistile pline de flori si sa descopere surprinzatoarele biserici fortificate sasesti sau lumea simpla a satului. Fiecare activitate pe care o vor desfasura le va da ocazia unica de a invata sa descopere, sa priveasca, sa se minuneze si sa surprinda in fotografii clipe grozave dintr-o vara ce va deveni de neuitat. In plus, cele mai reusite fotografii vor fi publicate pe o pagina dedicata taberei.

Taxa de participare pentru o serie este de 1200 RON/copil si include cazare, 3 mese/zi - mic dejun, prinz si cina - pregatite de localnici, in stilul traditional si cu produse proaspete, excursie la Sighisoara, taxa pentru atelierele de fotografie si extra activitatile propuse de tabara: origami, campionat de sudoku cu imagini, mic bricolaj (bijuterii si carti de vizita), teatru de umbre, cat si materialele necesare. In functie de starea vremii, activitatile se vor reorganiza pe parcursul taberei. Cazarea copiilor pe perioada taberei va fi la Pensiunea Viscri 125.

Dupa inscrierea pe mail la alisa@atelieruldecroitimagini.ro sau la adresa contact@aleodorimparat.org se va achita un avans reprezentand rezervarea locului in tabara. Alte detalii aici: www.atelieruldecroitimagini.blogspot.com
sau http://clubuldevacanta.blogspot.com/</p>

Vote it up
155
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza