Sustinem mersul pe bicicleta

Comunitatea Hai cu Bicla a lansat Cardul Biciclistului
 

 

Un instrument simplu de folosit cu care iti transformi kilometri parcursi cu bicicleta in reduceri la magazine de profil, premii, invitatii la evenimente si alte beneficii care sa te faca sa-ti doresti sa mergi din ce in ce mai mult pe bicicleta.

 

 Ce este

Cardul Biciclistului este primul dintr-o serie de instrumente create de Asociatia HaicuBicla pentru biciclisti activi sau in devenire.

Pentru membrii clubului HaicuBicla, cardul concretizeaza kilometrii inregistrati intr-un pachet de beneficii unice. Este rezultatul unor parteneriate realizate cu mai multe entitati din industrie care, in acest fel, aleg sa sustina dezvoltarea fenomenului in Romania.

 Ce-ti ofera

Puncte de reducere la magazinele de profil partenere, invitatii la evenimente, premii lunare prin tragere la sorti si oferte exclusive.

 Cum functioneaza

Cardul Biciclistului vine preincarcat cu 10% reducere la orice produs din magazinele partenere, biciclete sau accesorii.

Din momentul activarii cardului, pentru a va pastra aveti la dispozitie o luna de zile sa pastrati la 10% nivelul de reducere. Un (1) punct de reducere valoreaza 100 de kilometri.

Daca acest lucru nu se intampla in cele treizeci de zile, incepand cu urmatoarea luna, a doua, valoarea reducerii va scadea la 9%. Apoi la 8%. Si tot asa pana la 3%, unde se opreste.

Partea frumoasa si flexibila este ca puteti reincarca oricand cardul... pedaland.

Mecanismul se aplica exclusiv in cazul reducerilor oferite de magazine de profil la biciclete si accesorii. Alte reduceri, invitatiile la evenimente si premiile lunare sunt prinse pe card, dar nu depind de numarul de kilometri, ci doar de achizitia cardului.

 Cat costa

Cardul costa 36 de lei pe an, adica 3 lei pe luna. In momentul in care vrei sa-ti iei o bicicleta care costa 1500 de lei, practic iti recuperezi de patru ori investitia.

 Cum il cumpar

Ai doua optiuni. Via card sau printr-un simplu SMS. Dupa ce-l platesti, il poti ridica cu buletinul de la magazinele partenere sau ti-l putem trimite prin posta, caz in care iti adaugam si costul de expeditie. Daca ai un cod de reducere, nu uita sa-l folosesti.

Vote it up
389
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza