Suc de struguri și busuioc

O băutură aromată pentru sărbători, de care se pot bucura și copiii
 

INGREDIENTE PENTRU 2 PORȚII (circa 500 ml)

1 cană (250 ml) suc de struguri negri

1 lingură de suc de lămâie verde

6 frunze proaspete de busuioc, tocate mare

4 cuburi de gheață

1 cană (250 ml) apă minerală carbogazoasă

 

Pune într-un blender sucul de struguri, cel de lămâie verde, busuiocul și cuburile de gheață; procesează până la omogenizare. Transferă compoziția în două pahare.

Toarnă cu grijă apa minerală, să nu faci spumă, care s-ar putea revărsa din pahare. Servește băutura imediat.

 

PREPARARE 5 minute

FIECARE PORȚIE CONȚINE 304 kJ, 72 kcal, < 1 g proteine, < 1 g grăsimi (0 g grăsimi saturate), 18 g carbohidrați (18 g zahăr), < 1 g fibre, 27 mg sodiu

Vote it up
145
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza