Sprijin pentru mame

Romancele care se confrunta cu situatii dificile de viata pot apela la “Scoala mamelor”
 
<p>Lansat de Andreea Marin Banica la inceputul anului, proiectul se adreseaza, in special, femeilor-mame din Romania. Cu toatea acestea, in ultimele luni, a depasit deja granitele Romaniei, femei din peste 90 de tari inscriindu-se pe site-ul dedicat www.scoalamamelor.ro si consultand specialistii.

Pe site exista deja peste 55.000 mame care scriu in mod curent si care primesc raspunsuri si consiliere de la mai multi specialisti. Totodata, in cadrul proiectului a fost infiintata si o linie telefonica speciala – 116.111, la care femeile pot suna si cere consiliere. Apelurile nu sunt taxate in Romtelecom si Cosmote si sunt la dispozitia lor 7 zile din 7, 16 ore pe zi.

De asemenea, in Bucuresti, Ploiesti, Cluj exista acum centre unde mamele se pot adresa, fiind consiliate gratuit de psihologi si psihiatri in probleme dificile, precum depresia, anxietatea, stresul, lipsa de comunicare in cuplu ori cu copiii, efectele unor esecuri in viata si multe altele.

“Rezolvam astfel sau indrumam, dupa caz, o gramada de situatii ale mamelor pe directiile medicina, psihologie, psihiatrie, formare profesionala, comunicare, legislatia pentru mame”, afirma Andreea Marin Banica.

Pe www.scoalamamelor.ro pot fi citite saptamanal o serie de interviuri in exclusivitate, cu mame-vedeta care povestesc despre experientele si problemele lor. 

Scoala Mamelor este un proiect cu fonduri structurale si prezinta informatiile cu obiectivitate, neavand sponsori sau sustinere de tip comercial, astfel incat recomandarile nu sunt influentate de eventuale parteneriate in acest sens. </p>

<p>(P) Vesti bune pentru contabili -- Stim toate variantele de credite cu rate fixe! </p>

Vote it up
121
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza