Sport inainte de micul dejun

Exercitiile fizice facute dimineata, pe stomacul gol, te ajuta sa arzi mai multe grasimi
 

Persoanele care obisnuiesc sa faca sport dimineata, pe stomacul gol, ard cu pana la 20% mai multe grasimi, spre deosebire de cele care prefera sa manance si apoi sa faca exercitii fizice. Acestea sunt concluziile unui studiu recent, preluat de Daily Mail.

Cotidianul britanic noteaza ca s-a ajuns la aceste rezultate, dupa ce oamenii de stiinta au incercat sa afle daca sportul este mai eficient daca este practicat pe stomacul gol, sau dupa masa.

Cercetatorii de la Universitatea din Northumbria, Marea Britanie, au rugat un grup de 12 barbati activi, care trebuiau sa fac sport la ora 10 dimineata. Jumatate dintre voluntari au fost rugati sa faca sport pe stomacul gol, in timp ce a doua jumatate de participanti trebuiau sa faca sport dupa ce au mancat.

Imediat dupa antrenament, barbatilor li s-a oferit un milkshake cu ciocolata. La pranz voluntarii au primit paste. Cina era bazata pe alimente care stimuleaza arderile.

In urma acestui experiment, cercetatorii dr. Emma Stevenson si Javier Gonzalez au constatat ca persoanele care fac sport dimineata pe stomacul gol slabesc mai repede decat cele care obisnuiesc sa manance inainte de a face sport. Expertii sunt de parere ca sportul pe stomacul gol ajuta la stimularea metabolismului si determina corpul sa arda cu 20% mai multe grasimi.

Vote it up
275
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza