Spiridusi, reni si zane in parcuri

Copiii din Bucuresti sunt asteptati alaturi de parinti in parcuri, acolo unde au fost pregatite serbari de Craciun
 
<p>Parcurile Herastrau, Tineretului, Circului, Floreasca, Bordei, Izvor, Unirii, Cismigiu si Carol sunt gata de Sarbatori. Pe aleile principale au fost instalate mii de luminite, iar la intrari au fost amplasati brazi impodobiti.
De asemenea, bucurestenii sunt asteptati in aceasta perioada in parcurile Unirii si Cismigiu la o multime de evenenimente.
Programul de sarbatori prevede spectacole de teatru pentru copii, concerte de colinde si intalniri cu mesteri veniti din toata tara.
In parcul Unirii, de exemplu, cei mici se pot putea plimba cu trasura trasa de reni sau pot intra in atelierul lui Mos Craciun, unde ii asteapta spiridusi si zane, intr-un cadru de poveste.
De asemenea, de la inceputul lunii decembrie sunt deschise toate cele patru patinoare din parcurile Cismigiu, Unirii, Tineretului si Herastrau.
In acelasi timp, cei care doresc sa faca un dar de sarbatori copiilor din centrele "Sfanta Maria", "Sfantul Nicolae" si "Ciresarii" sunt asteptati in corturile montate in parcurile Unirii, Cismigiu si Tineretului, unde sunt deschise trei centre de colectare de jucarii si carti.</p>
Vote it up
155
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza