Spectacole in Bucuresti

Timp de doua saptamani, Capitala se va afla sub asediul artistilor de circ
 
<p>Magia circului cuprinde zilele acestea (20 septembrie – 2 octombrie 2011) Bucurestiul. Cei mici, dar si cei mari, se vor putea bucura de cea de-a treia editie a Festivalului International de Arta a Circului. Trei dintre cele mai importante circuri din lume vor face senzatie in randul bucurestenilor pana la inceputul lunii octombrie. 

Circul Globus din Bucuresti se va intrece, la festivalul din acest an, cu doua circuri celebre: unul din Ucraina – Circul National, iar celalalt din Suedia – Circul Scot. Artisii romani vor prezenta, la sediul din Aleea Circului num[rul 15, o productie initulata “Destinul Dacilor”. In acelasi timp, Circul Scott isi va tine spectacol in Parcul Titan, iar Circul Ucrainean va face show peste drum de Parcul Drumul Taberei.

Prin “Destul Dacilor”, circul Globus va prezenta istoria poporului roman intr-o varianta moderna. Numerele de dresura, cele de echilibristica si cele de jonglerie se contopesc intr-un spectacol grandios in care sunt implicati peste 50 de artisti, un elefant, trei leoaice si un leu, ca\ei, porumbei, caprite, ponei, cai si pauni. Parintii si bunicii sunt invitati la un spectacol de zile mari, pentru toate varstele.

Reprezentatiile Circului Globus vor avea loc in fiecare zi, de la ora 15.00, la sediul circului, iar spectacolele circurilor internationale pot fi urmarite zilnic, de la orele 10.00 =i 18.30.

Decernarea premiilor se va desfasura in cadrul unui spectacol grandios, ce va avea loc la sediul Circ & Variete Globus, pe 2 octombrie, la ora 15, in care vor fi prezentate filme cu secvente din productiile celor trei circuri participante si momente artistice de circ si dans. </p>

Vote it up
304
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza