Show Disney la Bucuresti

Cele mai indragite personaje de desene animate vor ajunge, pentru prima data, in Romania, intr-un spectacol unic
 

<p>

Cunoscut cu Mickey’s Magic Show, spectacolul va avea loc in perioada 13 – 17 februarie 2013, la Sala Palatului din Bucuresti. In cadrul evenimentului, vor fi prezentate celebre momente de magie din legendarele filme Disney, chiar sub ochii publicului: transformarea intr-o fractiune de secunda a hainelor ponosite ale Cenusaresei intr-o frumoasa rochie de bal, spectaculoasa levitatie a Printesei Jasmine din Aladdin sau  maturile fermecate care danseaza din Fantasia.

La randul sau, Mickey Mouse va uimi publicul cu trucurile sale de iluzionism, alaturi de Zana cea Buna din povestea Cenusaresei, Palarierul Nebun din Alice in Tara Minunilor, dar si de Michael Barron, unul dintre cei mai talentati tineri iluzionisti ai momentului. Magia va fi completata de prezenta Printesei Belle (Frumoasa si Bestia), alaturi de Alba ca Zapada precum si de prietenii lui Mickey din Toontown: Minnie Mouse, Donald Duck si Goofy.

 “Acest spectacol unic poarta parintii si copiii intr-o lume cu adevarat magica” sustine Kenneth Feld, producatorul spectacolelor Disney Live! si al celui mai de succes spectacol de iluzionism din toate timpurile, Siegfried & Roy. “Vom conduce publicul intr-o calatorie fabuloasa alaturi de personajele Disney, in care spectatorii vor fi martorii unor impresionante numere de iluzionism ce le vor taia respiratia”.  

La conceperea numerelor de iluzionism participa celebrul Jim Steinmeyer, renumit pentru colaborarile sale cu cei mai mari iluzionisti ai lumii, David Copperfield, Lance Burton si Siegfried & Roy, cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani. “Cu fiecare noua reprezentatie incercam sa depasim asteptarile publicului”, declara regizorul Jerry Bilik. “Povestile prind viata intr-un spectacol dinamic si plin de culoare, in care personajele si dimensiunea momentelor de iluzionism poarta publicul intr-o lume dincolo de orice imaginatie.”

Copiii din sala pot deveni la randul lor personaje ale spectacolului, avand sansa sa urce pe scena si sa fie asistentii magicianului pentru cateva dintre cele mai interesante numere de iluzionism prezentate in cadrul show-ului.

Spectacolele vor avea loc dupa urmatorul program:

Miercuri, 13 februarie, ora 19:00
Joi, 14 februarie, ora 19:00
Vineri, 15 februarie, ora 19:00
Sambata, 16 februarie, ora 11:00
Duminica, 17 februarie, ora 11:00

Biletele au fost puse deja in vanzare in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro

</p>

Vote it up
243
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza