Show de magie la teatru

Copiii sunt asteptati, miercuri, impreuna cu parintii, la un spectacol uimitor care aduce arta iluzionismului pe scena Teatrului Nottara
 
<p>
Spectacolul va fi sustinut de Andrei Teasca, magician, actor si fondator al Teatrului de Magie, care o va avea alaturi pe frumoasa balerina Stefania Banica, pe prima femeie-magician din Romania, Cristina Strecopitov, si pe tanarul magician Emil Dragan.

Reader’s Digest a realizat, in 2010, un amplu material despre Cristina Strecopitov. Articolul poate fi citit AICI.

Magicienii vor oferi ocazia, atat celor mici, cat si celor mari, sa asiste la trucuri, iluzii, momente de mentalism si comedie, care se vor impleti cu muzica si dans. Toate se vor intampla pentru prima data pe viu, la doar cativa pasi de spectatori.

“Ca actor care a descoperit magia, m-am regasit in cuvintele lui Robert Houdin care spunea ca magicianul nu e un clovn, ci un actor care interpreteaza un rol, cel al magicianului", spune Andrei Teasca.

Biletele de intrare costa cate 25 de lei si se pot cumpara de la casa de bilete a Teatrului Nottara , precum si de pe site-ul www.bilete.ro

Teatrul de Magie este prima institutie din Romania care aduce in atentia publicului fascinanta arta a magiei, propunandu-si sa o promoveze ca arta de spectacol si sa dezvaluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia: magie generala, close-up, animal magic, mentalism, magie de scena, iluzii si altele.

</p>
Vote it up
308
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza