Sherlock Holmes revine!

Fanii celebrului detectiv britanic il pot revedea pe marile ecrane, din 23 decembrie
 
<p>
In regia lui Guy Ritchie, filmul "Sherlock Holmes 2: Jocul Umbrelor" il readuce pe Robert Downey Jr. in rolul celui mai faimos detectiv din lume, iar pe Jude Law in interpretarea formidabilului sau partener, Dr. Watson.

Sherlock Holmes a fost intotdeauna cel mai destept om din incapere… pana acum. O noua minte criminala stralucita este in libertate – Profesorul Moriarty (Jared Harris) – si nu numai ca ii este egal lui Holmes ca intelect, dar capacitatea lui de a face rau, combinata cu lipsa constiintei ar putea sa ii confere un avantaj asupra renumitului detectiv.
 
Cand Printul Incoronat al Austriei este gasit mort, probele, asa cum le-a interpretat Inspectorul Lestrade (Eddie Marsan), duc spre sinucidere.  Dar Sherlock Holmes deduce ca printul a fost victima unei crime – o crima care este doar o mica piesa dintr-un puzzle mult mai mare si mult mai monstruos, pus la cale de Profesorul Moriarty.
 
Imbinand afacerile cu placerea, Holmes merge pe urmele indiciilor la un club secret al gentlemenilor, unde el si fratele lui, Mycroft Holmes  (Stephen Fry) ciocnesc in cinstea ultimei nopti de burlac a lui Dr. Watson.

Acolo, Holmes o intalneste pe Sim (Noomi Rapace), o tiganca ghicitoare, care vede mai mult decat spune si a carei implicare fara voie in moartea printului o face urmatoarea victima a criminalului. Holmes reuseste, cu greu, sa ii salveze viata si, drept rasplata, ea accepta sa il ajute. 
 
"Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor" vine in premiera din 23 decembrie, in cinematografele din intreaga tara.

 
Vote it up
258
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza