Shakespeare in strada

Opt actori britanici vor sustine, ca in vremurile cand artistii ambulanti colindau orasele, doua reprezentantii in centrul Capitalei
 
<p>
Este vorba de reprezentantiile spectacolului “Cum va place” de William Shakespeare. O productie Shakespeare's Globe din Londra, in regia lui James Dacre, spectacolul va fi adus de ArCuB in Piata George Enescu pe 11 si 12 iulie de la ora 19.30.

Dupa succesul de anul trecut, Shakespeare's Globe a dat startul turneului european al productiei. Seria de reprezentatii a debutat la Margate (Marea Britanie) pe 5 iulie si, dupa Bucuresti, vor urma orase din Austria, Danemarca si Irlanda.

Protagonistii spectacolului sunt Tobias Beer, Deirdre Mullins, Will Featherstone, Will Mannering, John O'Mahony, Beth Park, Will Oxborrow, Emma Pallant. Muzica este semnata de Olly Fox, iar coregrafia de Georgina Lamb, in timp ce scenografia este creata de Hannah Clark.

Ca in vremurile cand trupele de artisti ambulanti colindau orasele, cei opt actori vor insufleti pietele publice din mai multe orase europene, cu acest recent succes al companiei londoneze.

Spectacolul este jucat in limba engleza, iar intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Citeste stirea integral pe Hotnews.ro

</p>
Vote it up
197
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza