Sezonul II la “Academia lui Horia”

Ioana Grigore, castigatoarea primei editii a concursului, le-a oferit cateva ponturi noilor concurenti
 
<p>„Academia lui Horia” isi deschide din nou portile pentru „studenti” pasionati de gastronomie! 18 candidati au fost selectati pentru sezonul al doilea al show-ului de la Prima TV, la finalul unei probe de indemanare urmate de un interviu cu insusi maestrul Horia Virlan.

„Cred ca sunt concurenti mai buni decat in primul sezon. Nu neaparat mult mai priceputi, dar parca mai motivati si mai veseli, mai doritori de a gati”, spune maestrul Virlan. „De aceasta data au avut de pregatit un sote de legume, taiate cubulete, impreuna cu un sote dintr-un escalop din piept de pui. Au avut la dispozitie si unt, supa de pasare si patrunjel pentru decor. Nu mi se pare greu pentru niste concurenti care vor sa castige 10.000 de euro! Impreuna cu interviul, a fost o proba mai complexa decat data trecuta”.
Invitatul-surpriza al selectiei finale a fost castigatoarea primului sezon al “Academiei lui Horia”, Ioana Grigore, care le-a oferit candidatilor cateva ponturi inaintea probelor decisive cu maestrul Virlan.

“Am fost la casting si i-am incurajat pe participanti, pentru ca au avut mari emotii”, a spus Ioana. „Este o performanta in sine faptul ca au fost selectati, insa pentru ei, marea provocare de abia acum incepe”.
Pentru mai multe informatii despre show si concurenti, acceseaza Academia lui Horia .

Citeste ce a mai gatit Ioana pe blogul ei, Ioana in Lumea retetelor </p>

Vote it up
273
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza