Secretele piramidelor

Copiii sunt invitati sa faca o calatorie imaginara, prin joaca, in Egiptul Antic
 
<p>
Pe 21 aprilie, Scoala de Arte si Maniere organizeaza evenimentul „Secretele piramidelor: Calatorie in Egiptul Antic”, sustinut de Monica Neatu, doctor si profesor in Istorie.
Acesta ii va determina pe cei mici sa se familiarizeze, in joaca, cu o pagina din istoria umanitatii, prin prezentarea enigmaticelor piramide care ne starnesc curiozitatea si pofta de aventura. Martore a mii de ani de istorie, ele spun povestea unei civilizatii infloritoare si misterioase ce ne indeamna sa o descoperim.
Copiii vor vedea imagini fabuloase si vor avea drept calauze legendele scrise pe papirusurile stravechi si, nu in ultimul r]nd, spiritul ludic si dorinta de a descoperi lumea povestind.
Atelierul se adreseaza copiilor intre 7 si 12 ani dornici sa inteleaga si sa descifreze minunata aventura a oamenilor de-a lungul timplului, fara date si explicatii complicate, curiozitatea fiind cea care ne va ghida pasii de-a lungul istoriei.
Evenimentul se va desfasura incepand cu ora 11.00, la Sala Dalles din Bucuresti, iar inscrierile se pot face la diana@victoriei.ro
</p>
Vote it up
216
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza