Secretele Mosului de la mall

Reporterii Reader’s Digest au intervievat mai multi “mosi” din magazine si iti ofera acum ponturile lor
 
<p>
1. Nu-ti forta niciodata copilul speriat sa vina sa se aseze la mine in poala. Adu-l mai aproape si lasa-ne cateva minute. Am eu cateva trucuri.

2. Vrei ca pustiul tau sa petreaca mai mult timp cu mine? Atunci nu veni la mall. Hai sa ne intalnim la gradinita lui sau la un studio de fotografie.

3. Aceia dintre noi care au barbi adevarate se simt superiori.

4. Baietii tind sa-ti spuna in mod direct: „Vreau un play-station si o masinuta cu telecomanda“. Fetitele vor sa-ti explice totul.

5. Mos Craciun e adevarat? „Ei bine“, raspund, ciupindu-ma, „eu ma simt adevarat“.

6. Nu sunt ortodontist. Nu-mi cere sa-i spun copilului tau sa nu-si mai suga degetul.

7. Voi, parintii, distrugeti distractia. Am observat ca ati inceput sa le spuneti copiilor adevarul despre mine mult mai devreme decat inainte. Opriti-va!

8. Familia lui Mos Craciun nu sarbatoreste aproape niciodata impreuna cu el pe 25 decembrie.

9. Sa fii Mos Craciun poate fi... complicat. Cand fiica mea era la scoala, profesoara ei m-a chemat sa discute cu mine: „Ea e ferm convinsa ca tu esti Mos Craciun“!

10. Nu sunt un pui de catel. Asa ca va rog sa nu ma mai mangaiati.

11. Foarte putini dintre noi facem doar aceasta munca si atat. Suntem soferi de camion, vanzatori, ingineri sau profesori. Sau pensionari.

12. Este greu sa nu transpiri in costumele noastre. Ca sa fim siguri ca aratam bine, ne mai pudram barbile cu talc.

13. Crezi ca dorintele copiilor sunt exagerate? Mi s-au cerut pana acum girafe, porci si elefanti vii, vizite ale lui Hannah Montana. Chiar si o carte de bucate pentru mama, fiindca nu se pricepe la gatit.

</p>
<p>&nbsp;</p><strong><a href="http://diff4.smartadserver.com/call/cliccommand/4711480/[timestamp]?" target="_blank">Refinanteaza 30.000 euro cu 175 euro rata lunara. Afla cum</a></strong>
 
Vote it up
172
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza