Se redeschide expozitia de flori

Bucurestenii se pot bucura, din nou, de Gradina de Vara si de expozitia de flori La Belle Epoque din Herastrau 
<p>Prilej de incantare pentru ochi si rasfat pentru simturi, celebra Gradina de Vara se intoarce in Parcul Herastrau, zilnic cu orele 10.00 si 20.00, si cu intrarea libera. Si ca balul sa fie comlet, predilectia spre plimbare si galanterie au sa le fie satisfacute doritorilor de cea mai cocheta expozitie de flori – La Belle Epoque. Aceasta se va desfasura la Gradina de Vara, timp de patru zile,  incepand de joi, 12 mai, pana duminica, 15.

Organizatorii le-au pregatit vizitatorilor toate lucrurile cu dichis care fac dintr-o gradina si o casa un “acasa”: flori, seminte de flori si material saditor, ingrasaminte, gazon, masini si aparate de stropit, ghivece, accesorii pentru gradinarit, jardiniere, pavaj pentru alei, piscine, mobilier pentru gradina, parasolare, corpuri de iluminat si servicii profesionale de decorare a gradinii. Multe din ele unicat sau la preturi mai imbietoare decat de obicei, special alese numai pentru aceasta ocazie: zece ani de Gradina de Vara, una din cele mai logevive expozitii pentru gusturile bucurestenilor amatori de frumos!
 
La Gradina de Vara, sunteti invitati sa gustati din dulceata unui trai care merita gustat. Promenada la cumparat de flori, suveniruri si atentii, pitici de gradina colorati nevestei, cu pauze de admirat chioscuri si impartit timpul cu porumbeii. Toate astea in perioada anului cea mai potrivita pentru primenit si sadit gradinile.

Anual, peste 5000 de vizitatori amorezati de frumos, lume buna, bastoane elegante, palarii largi si specialistii din domeniu viziteaza expozitia, devenita traditie pentru bucuresteni. 
De zece ani, Gradina de Vara este un loc de intalnire intre comercianti si cumparatori, comercianti care practica preturi speciale si oferte in exclusivitate numai la acest eveniment. De-a lungul vremii, printre participanti s-au numarat peste 100 de firme din intreaga Romanie si din strainatate, marci celebre si producatori locali, care au prezentat o paleta larga de accesorii si produse. </p>

Vote it up
314
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza