Se deschide Târgul Internațional Gaudeamus 2014

320 de expozanți și 750 de evenimente
 

Târgul Gaudeamus Carte de Învățătura 2014 se deschide miercuri la Romexpo. În cadrul manifestării, ce se desfășoară până la finalul săptămânii, va fi prezentat un număr record de 750 de evenimente. Aproximativ 320 de expozanți vor acoperi integral cei 14.000 de metri pătrați ai Pavilionului Central Romexpo.

Invitatul de onoare al acestei ediții este Federația Rusă. Programul acesteia cuprinde peste 30 de evenimente, organizate în incinta târgului și în alte spații din București. 17 oaspeți din Rusia - scriitori, critici literari, editori, jurnaliști și muzicieni din peisajul cultural contemporan rusesc - vor susține lansări și prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri și momente artistice.

Un bilet la târg costă 5 lei, dar puteți să vă faceți un abonament de 10 lei valabil pentru toată perioada. Cu acestea, puteți participa la Tombola Gaudeamus, al cărei mare premiu va fi un autoturism Dacia Logan 10 ani, oferit de Automobile Dacia.

Au acces gratuit la târg: preșcolarii, elevii, studenții, cadrele didactice, profesioniștii din domeniile editorial-educațional, jurnaliștii, pensionarii, persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, grupurile organizate.

Programul de vizitare este zilnic între orele 10:00 și 20:00.

Ajuns la ediția cu numărul 21, târgul este organizat de Radio România, prin Centrul Cultural Media Radio România. Partener privilegiat al ediției este și în acest an GADIF - Grupul Ambasadelor, Delegațiilor și Instituțiilor Francofone din România. Președintele de onoare al ediției, amfitrionul Târgului Internațional Gaudeamus 2014, este Benoit Rutten, Delegat Valonia - Bruxelles.

Sursa: HotNews.ro

Vote it up
182
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza