Scoala de vara pentru copii la Antipa

Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” continua cursurile Scolii de vara 'Antipa' 2013 cu modulul “Totul despre mamifere”
 

<p>

Intre 15 si 26 iulie 2013, de la ora 12 la 13.30, copiii, cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani, sunt invitati sa descopere minunata lume a mamiferelor.

Potrivit comunicatului institutiei muzeale, in cadrul acestui modul, participantii vor afla care sunt caractersticile mamiferelor care le deosebesc de celelalte clase de vertebrate, câte grupuri (ordine) de mamifere exista si ce particularitati morfologice, functionale, adaptative si de comportament au acestea.

Mai mult, copiii isi vor insusi notiuni de taxidermie (stiinta si arta de a naturalize, “impaia” animalele), dar vor avea si ocazia de a participa la deplasarea pe teren; vor vizita 'Ferma animalelor', unde vor putea sa aplice notiunile teoretice invatate.

Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil/modul. Reduceri: participarea unui copil la 2 module diferite din programul Scoala de Vara 'Antipa' costa 350 Ron; 500 Ron costa participarea aceluiasi copil la 3 module diferite, iar participarea fratilor la un modul al Scolii este 350 ron pentru ambii copii si 700 Ron daca acestia aleg sa fie prezenti la 3 module diferite.

Rezervarile nominale si informatii despre modul se pot face la telefon: 021.312.88.26 tasta 4, zilnic, de luni pana vineri (9,00-14,00) sau prin e-mail : florentinap@antipa.ro

</p>

Vote it up
583
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza