Scoala de vara Antipa

Copiii pot descoperi alaturi de specialistii muzeului ce se intampla “la firul ierbii”
 
<p>
Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa“ ii asteapta copii sa porneasca intr-o noua aventura, alaturi de reprezentantii ”popoarelor” de la firul ierbii, la un nou modul al Scolii de Vara ”Antipa”, 2012.
Vor descoperi impreuna cu cei doi specialisti ai muzeului microcosmosul dintre bulgarii de pamant, din bustenii putrezi si de printre firele de iarba. Creaturi fantastice, mari sau foarte mici, cu aspecte ciudate sau obiceiuri curioase…
Vor afla cine locuieste la nivelul solului, vor merge in padurea Comana, „inarmati” cu filee entomologice, truse de zoologie si caiete, asa cum ii sta bine unui cercetator zoolog, pentru a descoperi „cetatenii popoarelor” de la firul ierbii, care sunt intr-o continua lupta pentru supravietuirea speciilor lor.
Cursurile modulului au loc zilnic, de luni pana vineri (inclusiv), intre orele 9 si 11, si se desfasoara din 6 august pana in 17 august.
Costurile de participare sunt de 200 lei/copil. Participarea unui copil la doua module diferite din programul Scoala de Vara Antipa costa 350 lei. 500 lei costa participarea aceluiasi copil la trei module diferite, iar participarea fratilor la un modul al scolii este 350 lei pentru ambii copii si 700 lei daca acestia aleg sa fie prezenti la trei module diferite.
Inscrierile se fac in limita a 15 locuri.
</p>
Vote it up
154
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza