Scapati de mizerie prin decorare

In asteptarea Sarbatorilor Pascale, orice gospodina isi ia la primenit casa si face curatenie generala. 
 

In asteptarea Sarbatorilor Pascale, orice gospodina isi ia la primenit casa, face curatenie generala si planurile pentru eventualele reparatii sau redecorarea anumitor spatii. Daca decideti sa cumparati mobila noua sau sa redecorati bucataria, camera de zi sau baia, este avantajos sa alegeti suprafetele si accentele care va ajuta sa luptati contra murdariei si negrelii.

Zugraviti CORECT.

Deoarece acopera atat de multa suprafata in casa, este important sa alegeti o vopsea care usureaza curatarea. Platiti putin mai mult pe vopsea lavabila sau luati culori mai inchise, care ascund murdaria de zi cu zi mai bine decat culorile deschise. Din fericire, pe piata exista acum mai multe marci care se curata usor.

BAZATI-VA PE MODELE.

Modelele si desenele camufleaza murdaria, in timp ce culorile uni ascund putin. Nu uitati de animalele de companie! De exemplu, daca aveti un labrador negru sau alta rasa cu parul inchis la culoare, alegerea unor suprafete in culori deschise poate sa nu fie cea mai inteleapta.

PENTRU USURINTA CURATARII PREFERATI LUCRURILE NETEDE.

O casa aglomerata nu va fi, probabil, potrivita cu tapiterie si textile din tesaturi delicate sau complicate, cum sunt matasea, brocarturile sau ciucurii de lana. Mai bine cautati tapiterie de piele lavabila, draperii din satin lucios si lenjerie din bumbac tratat, rezistent.

OPTATI PENTRU DECORATIUNI CARE SE INGRIJESC USOR.

In prezent, exista mai multe optiuni de pardoseli care nu se ceruiesc, nu se refiniseaza. Blaturile cu suprafata continua, fara imbinari sau interstitii de ciment care trebuie curatate si intretinute, sunt remarcabil de usor de mentinut curate in timp. Chiar cand este vorba de tesaturi, puteti face alegeri antimurdarie, selectandu-le pe cele cu tratamente antistatice si culori rezistente.

Vote it up
147
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza