Sapun pentru orfani

Daca vrei sa faci un lucru bun pentru un copil fara parinti, cumpara produse de igiena si du-le la Fundatia Calea Victoriei  
 
<p>Odata cu apropierea Craciunului, ne-am astepta, poate, ca cei 45 de orfani de la centrul de plasament Sf. Maria sa isi doreasca probabil niste bomboane, portocale sau cozonaci. Problema, in cazul acestui centru, nu e tocmai asta. Mai urgent pentru ei e faptul ca nu au cu ce sa se spele, atat pe ei, cat si hainele, vasele si locul in care stau.

Iata motivul pentru care, in perioada 7-19 decembrie, Fundatia Calea Victoriei si-a propus sa stranga, pentru cei 45 de copii, urmatoarele produse de curatenie si igiena personala: detergent de rufe, vase, podele, lichid de curatat geamurile, cif crema, domestos, praf de curatat chiuveta (Tix), detartrant, spirt, bureti si lavete, mop cu coada si matura cu coada, pasta si periute de dinti, sapun, sampon, hartie igienica.

Aceste probleme zilnice fiind rezolvate, probabil copiii se vor putea bucura mai mult de jucariile, cartile, hainutele, dulciurile sau fructele primite cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Produsele pot fi aduse la Fundatia Calea Victoriei (str. Caimatei 20, et. 3, zona Piata Rosetti), in perioada 7-19 decembrie, L-V intre orele 17.00-20.30 si sambata intre 11.00 si 13.00.

Pentru detalii sau programari in afara orelor mentionate poti suna la 0721 090 521 sau poti scrie la livia@victoriei.ro </p>

<p>(P) Ai nevoie de bani? 10 ron/zi pentru 15.000 lei credit. Aplica </p>

Vote it up
162
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza