salut! adio!

CINE / CUM /ACUM / APRILIE
 

Cafenea la Castelul Bran
În mai, când va intra în posesia domeniului și Castelului Bran de la stat, moștenitorul acestuia, Dominic de Habsburg, va începe construcția unei terase-cafenea chiar lângă Casa de oaspeți a Principesei Ileana, anunță Evenimentul Zilei. Certificatul de urbanism necesar pentru această lucrare a fost deja eliberat de Primăria localității Bran.

Tichete de vacanță
Ar putea fi folosite începând cu vacanța de Paște. Tichetele vor fi valabile un an de la emitere. Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto), a explicat că angajatorii pot acorda tichetele, în limita bugetului, angajaților cu contract individual de muncă.

Celular descărcat
În trei ani am putea scăpa de stresul încărcătoarelor pentru mobile. Liderii pieței au căzut de acord să producă un încărcător compatibil cu toate tipurile de celular, anunță Gândul.

Taxe mici
De la anul, impozitele pe case, terenuri și mașini vor crește cu 20,5%. Taxa aferentă spațiilor comerciale deținute de persoane fizice va crește de 3-4 ori. Modificările vor fi incluse în forma rescrisă a Codului Fiscal, a precizat Gheorghe Marinescu, șeful Direcției Taxe și Impozite Locale din Ministerul Finanțelor, care a mai menționat, în Cotidianul, că acestea sunt actualizate cu nivelul inflației.

Vote it up
1
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza