salut! adio!

 

Camelia Potec. Înotătoarea, care va împlini pe 19 februarie 27 de ani, s-a hotărât să revină în sportul de mare performanță. Dezamăgită de prestația modestă pe care a avut-o la Olimpiada din Beijing, unde nu a obținut nicio medalie, sportiva a vrut să pună punct carierei sale profesioniste, dar a revenit asupra deciziei, spre bucuria celor din conducerea Federației Române de Natație.

Operație în premieră la o leoaică. Medici români și englezi au folosit în premieră o aparatură modernă pentru a o opera de cataractă la ochiul drept pe leoaica Bella, adusă din Bacău la Grădina Zoologică din Brașov. Complexa intervenție s-a realizat la sfârșitul anului trecut, iar Bella ar urma să fie transferată în această lună într-o rezervație din Africa de Sud.

Mitul antioxidanților. Ipoteza conform căreia antioxidanții ar încetini procesul de îmbătrânire nu stă în picioare, susțin specialiștii de la Universitatea College London, potrivit BBC News. Cercetările pe viermi au demonstrat că nici cei mai puternici antioxidanți nu fac ca țesuturile să supraviețuiască mai mult.

Angajați liniștiți. Angajații care recurg la abuzuri în serviciu nu vor mai fi liniștiți că „nu se va afla“. Patronii care se confruntă cu salariați care le fac probleme, mint, le afectează relațiile cu partenerii de afaceri vor putea fi „pârâți“ firmelor de recrutare. Angajații-problemă sunt trecuți pe „lista neagră“ – o bază de date cu cei care nu respectă contractele de muncă. Aceasta va fi accesibilă persoanelor juridice la blacklist-online.ro.

Vote it up
42
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza