salut! adio!

 

Reclamă gropile
În Capitală s-a înființat un Dispecerat Integrat de Urgență, anunță Adevărul. Sistemul este destinat rezolvării rapide a problemelor legate de rețelele edilitare (apă, canal, gaz, telefonie, transport în comun, iluminat stradal), de drumuri (gropi, tasări, surpări) și semaforizare. Telefon: 0800800882

Cu mobilul în avion
Companiile aeriene vor permite utilizarea telefoanelor mobile la bordul avioanelor, după ce anul trecut Comisia Europeană a dat undă verde trimiterii de SMS-uri și emailuri în timpul zborului. Normativa europeană prevede ca tele-foanele mobile să fie dezactivate în timpul decolării și aterizării și vor fi activate după altitudinea de 3.000 de metri. Unele companii oferă deja acest serviciu.

Fumăm mai puțin
Doar 30% din români fumează, față de 36% acum nouă ani, spune un studiu al Institutului de Pneumologie „Marius Nasta“ din București. „S-au lăsat de fu- mat mai mulți bărbați decât femei, cărora probabil le e frică să nu se îngrașe“, spune dr. Florin Mihălțan.

Cel mai bătrân urs polar
a murit. Se numea Debby (42 ani) și a trăit în captivitate la grădina zoologică din Winnipeg, Canada până la sfârșitul anului trecut. Ursoaica a fost adusă la Zoo în 1967 și a avut șase pui cu fostul său partener, Skipper, mort la 34 de ani. Debby figurează în Guinnes Book drept cel mai bătrân urs polar, deși doi urși din alte specii sunt mai vârstnici.

Vote it up
39
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza